Bruiloft - Voor jullie speciale dag

Zijn jullie opzoek naar een ervaren, ontspannen trouwfotograaf om jullie dag vast te leggen? Misschien ben ik dan de juiste keuze voor jullie! MIjn stijl kenmerkt zich door romantische, intieme foto’s. Ongeposeerd en ongedwongen samenzijn. Door mijn ruimschootse ervaring (50+ bruiloften) weet ik als geen ander hoe hectisch deze dag kan zijn. Je wil alles beleven en meekrijgen. Genieten van het samenzijn en toch ook een hele bijzondere reportage hebben zonder dat het veel tijd kost of afleid van de dag. Dan ben je hier aan het juiste adres! Hieronder vind je een kleine greep uit het portfolio.

 

Voor elk bruidspaar bieden wij een loveshoot aan om kennis te maken met elkaar en te bepalen of wij de juiste match zijn. Tijdens deze loveshoot deel ik alles met je over wat je kan verwachten voor, tijdens en na jullie bruiloft.  Mocht je besluiten te kiezen voor ons, dan krijg je de kosten van de loveshoot terug als korting op jullie fotografiepakket!

 

Al onze bruiloftpakketten zijn op maat gemaakt. Waarom? Om zo aan al jouw wensen tegemoet te kunnen komen!  Elk bruidspaar en elke bruiloft is namelijk uniek. Om toch een beetje gevoel te krijgen wat je kunt verwachten, vind je hieronder ter indicatie tarieven. Neem geheel vrijblijvend contact op met jouw wensen om jouw vrijvlijvende en persoonlijke offerte te ontvangen!

 

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com

Copyrighted Image