Informatie

Je overweegt iets door mij te laten vereeuwigen. Misschien wil je een fotosessie met je geliefde of je viervoeter, of wil je een portret van jezelf of van je kind. Wellicht wil je dat ik je bruiloft vast kom leggen of heb je een heel ander verzoek. Hoe dan ook ben ik je dankbaar: dankbaar voor het vertrouwen en dankbaar dat je voor mijn portretten kiest. Ik wil er iets prachtigs van maken en je iets teruggeven om lief te hebben, voor altijd. Hier lees je wat je van mij kan verwachten en wat jij zelf bij kan dragen aan een perfect resultaat.

Op deze pagina:

Een afspraak maken
De fotosessie
Na de fotosessie
Kosten
Bruiloften
Contact

 

Een afspraak maken

Elke fotosessie is anders. Zodra je contact met mij legt (gebruik daarvoor het contactformulier), probeer ik zo goed mogelijk helder te krijgen wat jouw persoonlijke wens is. Op basis daarvan zal ik een prijsopgave maken en als je daar mee akkoord gaat, kunnen we samen een afspraak maken voor een fotosessie. Het karakter van een foto wordt volledig bepaald door het licht waarin hij wordt gemaakt. En niets is zo rijk als natuurlijk licht. Voor het perfecte resultaat zijn daarom de locatie, het tijdstip en het weer van groot belang. Bij het maken van een afspraak laat ik deze factoren zwaar wegen. Omdat niets zo veranderlijk is als het weer, kan het zijn dat een geplande afspraak in overleg kort van tevoren wordt verplaatst. Ik vraag je om mij daarin te vertrouwen: ik streef naar het allermooiste resultaat!

De fotosessie

Eenmaal samen op de juiste locatie en het juiste moment, neem ik de touwtjes in handen. Ik schep een ontspannen sfeer, geef aanwijzingen en zal helpen met poseren om hét portret te maken dat jij wil hebben. Portretteren is een creatief proces, waarin ik telkens het resultaat met je deel en alle tijd neem die nodig is. Voor jou is het misschien wel je eerste fotosessie. Ik neem je erin mee en stel je op je gemak: ik beloof je een professionele, spontane en gezellige sessie, waaraan je met plezier terug zult denken. En dat zie je in de foto’s terug.

Eén ding heb je zelf in de hand: je verschijning. Hoe meer zorg je daaraan besteedt, hoe mooier de portretten worden. Trek mooie kleren aan, waarin je graag gezien wordt. Stem voor groepsportretten de kleuren op elkaar af. Meerdere outfits meebrengen mag, ik juich het toe! Vermijd zwarte en spierwitte kleding. Hoe mooi dat ook kan zijn, op een foto komt het anders over. Hetzelfde geldt voor felle kleuren. Draag dan liever een diepe, donkere kleur, zachte tinten of gebroken wit. Mocht je je op willen maken voor de portretten, bedenk dan dat make-up op foto’s minder goed zichtbaar is. Kom je er niet uit? Ik adviseer met plezier, dus stel je vragen gerust. Tevens heb ik de beschikking over een supergave collectie droomjurken waar je gebruik van kan maken bij diverse Fotosets. Vraag naar de mogelijkheden!

Na de fotosessie

Je bent benieuwd naar het resultaat en kan niet wachten op de foto’s. Dat begrijp ik heel goed! Binnen een paar weken ontvang je een serie portetten met persoonlijkheid, die herkenbaar en eerlijk is en iets prachtigs toont om lief te hebben. Ik stuur je dan een link en wachtwoord voor een persoonlijke, beveiligde galerij. Daarin staan de foto’s, voorzien van logo, waaruit je kan kiezen. Nadat je jouw keuze kenbaar gemaakt hebt, zal ik de portretten tot in detail nabewerken en versturen via WeTransfer.  Op bestelling kan je afdrukken en wall art in alle soorten en maten krijgen.

Kosten

Iedere fotosessie is anders en de ene wens kost meer tijd en moeite om te vervullen dan de andere. Wat ik doe, wil ik goed doen. Pas als ik weet wat jouw wens is, kan ik inschatten hoeveel het mij kost om die te realiseren en je een exacte offerte geven. Voel je dus altijd vrij om contact met mij te leggen voor een prijsopgave zonder verplichtingen.

Bruiloften

Trouwreportages verdienen een eigen toelichting. Op de dag waarop jij de liefde van je leven het jawoord geeft, moet alles kloppen. Ook de fotograaf en de foto’s. Een mooie trouwreportage zorgt ervoor dat deze dag vol indrukken je altijd bij zal blijven: jullie geluk en liefde, de prachtige locatie, de romantische sfeer, alle emotionele momenten, de familie en vrienden die er voor je zijn en het fantastische feest. Als mijn werk je aanspreekt, kan ik je die herinnering in beelden bieden.

Tijdens een eerste contact spreken we je wensen en het programma van de bruiloft door en kan ik een prijsopgave voor je maken. Omdat ik het belangrijk vind dat je een goed gevoel bij mij hebt en de trouwreportage zonder zorgen aan mij wil toevertrouwen, maken we eerst een afspraak voor een love shoot op een mooie locatie. Ik vraag daarvoor en aanbetaling van €150. Ben je na de love shoot overtuigd en weet je zeker dat ik de juiste fotograaf voor je bruiloft ben? Dan krijg je hem van mij cadeau en trek ik de betaalde €150 van de offerte voor de trouwreportage af.

Contact

e-mail:                       info@hvphotography.nl
telefoon:                   +31 6 527 11 360
instagram:                www.instagram.com/hvphotography.nl
facebook:                  www.facebook.com/hvphotography.nl

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com

Copyrighted Image