HVphotography - Equine photographer

Dankjewel dat je op mijn nieuwe website kijkt! Wat begon als een hobby, is inmiddels veel meer geworden en verdient een prachtig platform om gepresenteerd te worden. Ik heb mij breder ontwikkeld en tegelijkertijd meer focus gecreëerd. Paradoxaal zeg je? Mijn nieuwe onderschrift vat het treffend samen:

Er is een passie ontstaan voor portretteren. Of dat nu van mensen is, of van dieren: een goed portret toont een persoonlijkheid en is herkenbaar. Het is eerlijk en laat het mooie van iemand zien. Het toont iets om lief te hebben. Portretteren is persoonlijk en dankbaar. In elke sessie krijg ik iets moois te zien en kan ik daarvoor iets teruggeven. Dat inspireert mij en het resultaat wil ik hier met je delen.

Deze website biedt informatie voor nieuwe klanten, over mij en over mijn diensten. Bovenal is het een podium voor de portretten die ik je wil tonen. Ik heb het portfolio gesplitst in zes categorieën, die naar mijn mening te verschillend van aard zijn om op één hoop te gooien en aansluiten bij de opdrachten die ik doorgaans krijg. Het is een kleine selectie van recente foto’s die representatief is voor mijn werk. Ik zal mijn best doen hem regelmatig te actualiseren.

Omdat ik graag nog meer aan je laat zien en verhalen aan je wil kunnen vertellen, is er tenslotte deze blog. Hier kan ik met je delen wat ik meemaak, je laten zien wat ik ontdek, je meenemen in nieuwe dingen die ik probeer en je een stukje laten zien van de prachtige wereld die ik door mijn lens aanschouw. Ik nodig je uit om mee te genieten en te reageren, want ik ben benieuwd naar wat jij ervan vindt.

Welkom dus, op mijn nieuwe website. Fijn dat je meekijkt. En, wat vind je ervan: hoe is het geworden?

Welkom bij HVphotography.nl! Een uit de hand gelopen hobby waar (studio)fotografie met een oog voor spontane momenten, details, frisse heldere kleuren centraal staat. Waar foto's waardevolle herinneringen worden. Voor een indruk van mijn fotografie, kijk dan gerust in mijn portfolio (zie rechtsbovenin). Hieronder vind je verschillende leuke blogberichten van de afgelopen periode! Mocht je meer informatie willen of contact opnemen, dan kan dat natuurlijk via info@hvphotography.nl. Wij kijken uit naar je bericht!

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com

Copyrighted Image