HVphotography - Equine photographer

Elke dag word ik herinnerd aan de loveshoot die Sander en ik zes jaar terug hebben laten maken om onze liefde te vieren. Ik was zelf nog maar net begonnen met fotograferen en werd geïnspireerd door het werk van Laura Vink. De keuze om de shoot bij haar te boeken was dan ook vlot gemaakt. We reden er helemaal voor naar de Posbank (ruim 100 km), waar de heide prachtig in bloei stond in het onhollands glooiende landschap. Een beetje spannend vonden we het wel, maar de zenuwen verdampten snel. De shoot was ontspannen en gezellig. Laura was ontwapenend, gaf duidelijke instructies en hield de sfeer erin. We hebben een middag heerlijk gelachen en genoten van elkaar.

De uiteindelijke foto’s werden prachtig. Blij schraapten we de euro’s bij elkaar om een set grote afdrukken te bestellen. De mooiste plaat lieten we bijna een meter groot leveren! Het was elke cent waard: Laura’s foto’s vullen nog steeds prominent een wand van onze slaapkamer. Elke ochtend zie ik ze als ik wakker word en vervullen ze me weer met een blij gevoel.

Nu vragen verliefde stellen mij om hetzelfde voor hen te doen. Ik maak graag romantische portretten: liefde is altijd een rode draad door mijn ontwikkeling als fotografe geweest. Love shoots hebben een unieke sfeer, die warm en intiem is. En ze zijn altijd gezellig. De zomer nadert en ik heb weer verschillende fotosessies met verliefde, verloofde en getrouwde stellen mogen doen. Allemaal hadden ze iets te vieren: hun liefde. Ik wil je graag een kleine greep uit de resultaten laten zien!

Ik kan alleen maar hopen dat ik deze love birds hetzelfde plezier heb gedaan dat Sander en ik van de foto’s in onze slaapkamer hebben. Dat er een grote uiting van hun liefde aan de wand komen te hangen, is zeker: ik heb de eerste canvassen en dibonds inmiddels thuis gebracht. En al zeg ik het zelf: wat zijn ze gaaf! Wat komen de portretten daarop goed tot hun recht! Met de zomer, nazomer en bloeiende heide in het vooruitzicht hoop ik er nog veel meer te mogen maken. Liefde is prachtig!

Welkom bij HVphotography.nl! Een uit de hand gelopen hobby waar (studio)fotografie met een oog voor spontane momenten, details, frisse heldere kleuren centraal staat. Waar foto's waardevolle herinneringen worden. Voor een indruk van mijn fotografie, kijk dan gerust in mijn portfolio (zie rechtsbovenin). Hieronder vind je verschillende leuke blogberichten van de afgelopen periode! Mocht je meer informatie willen of contact opnemen, dan kan dat natuurlijk via info@hvphotography.nl. Wij kijken uit naar je bericht!

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com

Copyrighted Image