HVphotography - Equine photographer

Zomeravonden hebben een magisch licht. De zonnestralen vallen precies onder de juist hoek het lange zandpad in, waar kleine Milou speelt en knuffelt met Becky en Mr. Neal, twee onstuimige Australian Shepherds. Moeder Hanneke heeft haar best gedaan om het maximale uit de gelegenheid te halen: ze heeft Milou in een prachtige outfit gestoken, met een diep blauw regenjasje en bijpassende roze regenlaarsjes. Een schattig hoedje maakt het helemaal af. Haar inspanning wordt beloond, want Milou ziet er op de foto’s fantastisch uit! De rest gaat vanzelf. Terwijl ik met mijn camera in het zand lig, rent, lacht en speelt Milou met de twee viervoeters. Ze hebben een geweldige band en dat levert talloze spontane, hartverwarmende momenten op.

Het is een bijzondere gelegenheid: de portretten worden gemaakt voor pappa Martijn. Hij is binnenkort jarig en wordt dan verrast met een afbeelding van zijn kleine meid met Becky en Mr. Neal, groot afgedrukt op een stevig canvas. Iedereen zet het beste beentje voor om samen het perfecte resultaat te maken. Ik weet dat ik mijn werk goed heb gedaan, als Hanneke een paar dagen later niet kan kiezen welke foto afgedrukt moet worden en mij met een vette knipoog de huid vol scheld, omdat haar handen branden om de portretten al op facebook te delen en de verrassing te verpesten…

Ze slaagt er echter in zich te beheersen. Op de verjaardag van Martijn is het canvas (van 120 cm!) klaar en pronkt het opvallend midden boven zijn werkplek. En Martijn zelf, die is er even helemaal stil van. Maar zeg nou eerlijk, welk vaderhart maakt geen sprongetje bij het zien van zo’n schitterende plaat van zijn eigen dochter? Tijd vliegt en kleintjes worden groot, maar dit moment met de drie hummeltjes wordt nooit meer vergeten. En de andere mooie foto’s die de sessie heeft opgeleverd? Daarvoor komt een plekje op de net klaargemaakte, nieuwe slaapkamer van kleine Milou.

Welkom bij HVphotography.nl! Een uit de hand gelopen hobby waar (studio)fotografie met een oog voor spontane momenten, details, frisse heldere kleuren centraal staat. Waar foto's waardevolle herinneringen worden. Voor een indruk van mijn fotografie, kijk dan gerust in mijn portfolio (zie rechtsbovenin). Hieronder vind je verschillende leuke blogberichten van de afgelopen periode! Mocht je meer informatie willen of contact opnemen, dan kan dat natuurlijk via info@hvphotography.nl. Wij kijken uit naar je bericht!

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com

Copyrighted Image