Wie HVphotography volgt op social media kan bijna niet gemist hebben dat ik recent de handen ineen heb geslagen met internationaal springruiter Wesley Mulder voor een samenwerking. Ik krijg er in ieder geval al heel wat vragen over: wat brengt ons bij elkaar? Omdat het antwoord waarschijnlijk dieper gaat dan je zou verwachten en raakt aan de identiteit van HVphotography, schrijf ik er gewoon een korte blogpost over! Voor iedereen die het zich ook afvraagt, maar nog niet gevraagd heeft. En voor iedereen die het zich nog helemaal niet afvroeg, maar nu misschien toch wel een beetje nieuwsgierig is geworden…

Wesley Mulder met Holland, zijn beoogde Grand Prix paard

Ik heb me vaak afgevraagd of (top)sport met paarden kan op een manier die niet voorbij gaat aan het welzijn en het geluk van de paarden. Zelf ben ik geen topatleet, maar net als de meesten van ons een recreant die geen commercieel belang heeft bij het presteren van mijn paard. Prestatiedruk hoeft er niet te zijn. Moeilijk dus om in te schatten hoe daar mee om te gaan. Maar als fotograaf ben ik in het verleden geregeld mee gevraagd naar concoursen. En daar heb ik het effect van prestatiedruk, stress en zenuwen geregeld gezien.

Wesley is internationaal springruiter, trainer en fokker, met een krachtige boodschap

Wesley zette dat beeld voor mij op de kop. Hij is internationaal springruiter en heeft van de paarden zijn werk gemaakt. Daarin heeft hij een manier van werken gevonden waarin eerlijkheid naar en het welzijn van de paarden volledig voorop zijn komen te staan. Een mooi inkijkje is te vinden in dit artikel van The Conscious Equestrian (https://www.theconsciousequestrian.nl/post/interview-met-wesley-mulder-springruiter-met-een-missie). Aanrader! Het resultaat is een blije ruiter met blije, gezonde paarden die op een harmonieuze manier samenwerken. Dat is voor mij als fotograaf niet alleen prachtig om vast te leggen, maar ook het delen met de paardensportwereld waard. Het is een krachtige, inspirerende boodschap. Wesley wil die boodschap graag delen en ik draag daar met plezier met mijn werk aan bij. En daarom slaan we de handen nu ineen!

Welkom bij HVphotography.nl! Een uit de hand gelopen hobby waar (studio)fotografie met een oog voor spontane momenten, details, frisse heldere kleuren centraal staat. Waar foto's waardevolle herinneringen worden. Voor een indruk van mijn fotografie, kijk dan gerust in mijn portfolio (zie rechtsbovenin). Hieronder vind je verschillende leuke blogberichten van de afgelopen periode! Mocht je meer informatie willen of contact opnemen, dan kan dat natuurlijk via info@hvphotography.nl. Wij kijken uit naar je bericht!

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com

Copyrighted Image