Gouden uur, een gouden duo.. Van sommige duo’s kan je geen genoeg krijgen. Marieke en Ozzy zijn zo’n duo. Als je samen mag werken met deze 2, dan voel je de lucht zich vullen met liefde. Liefde voor elkaar, aandacht en heel veel wederzijds respect. Als fotograaf, maar ook zeker als mens, laad ik helemaal op van deze 2. EN zeg nou zelf, zijn ze niet prachtig samen?

 

De set die je vandaag van ze vindt, is al even geleden geschoten. Door het regenachtige weer van de afgelopen dagen kwam ik aan het opruimen en zag ik nog zoveel moois in deze fotosessie dat ik het niet laten kon om dit ook te verwerken. En boy oh boy, wat ben ik blij dat gedaan te hebben! Kijk en geniet van deze 2.

Welkom bij HVphotography.nl! Een uit de hand gelopen hobby waar (studio)fotografie met een oog voor spontane momenten, details, frisse heldere kleuren centraal staat. Waar foto's waardevolle herinneringen worden. Voor een indruk van mijn fotografie, kijk dan gerust in mijn portfolio (zie rechtsbovenin). Hieronder vind je verschillende leuke blogberichten van de afgelopen periode! Mocht je meer informatie willen of contact opnemen, dan kan dat natuurlijk via info@hvphotography.nl. Wij kijken uit naar je bericht!

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com

Copyrighted Image