HVphotography - Equine photographer

Menigeen herkent mij niet zonder een camera voor mijn gezicht. Maar heel af en toe worden de rollen omgedraaid en sta ik aan de andere kant van de lens. De knoppen worden dan bediend door Sander, mijn man en achter de schermen actieve partner in HV Photography. Door zelf te moeten poseren, realiseer ik me al te goed hoe moeilijk dat is en leer ik me steeds beter te verplaatsen in mijn eigen modellen. Het is belangrijk om als fotograaf de juiste aanwijzingen te kunnen geven: fotogenieke houdingen voelen soms heel onnatuurlijk aan!

Voor deze shoot heb ik een schitterende jurk aangetrokken, een passend decor gezocht en ben ik all-in gegaan met de visagie. Ik wil je laten zien wat dat doet voor een portret. Tijdens fotosessies merk ik regelmatig dat vrouwen zich onzeker voelen over hun uiterlijk en niet durven écht uit te pakken. Dat raakt me en ik vind het fantastisch als ik merk hoe de foto’s een enorme opsteker zijn. Maar ik wil er nóg meer van maken. Ik wil vaker werken aan portretsessies, waarmee ik elke vrouw kan laten zien dat ze zich mooi en zelfverzekerd kan voelen. Dat idee wordt gedeeld door Marion van Gils, die de prachtige jurk die ik hier draag vervaardigde en beschikbaar stelde voor deze foto’s. Bezoek haar website eens om een greep uit haar collectie te bewonderen. Dankjewel Marion, wat maak je een prachtige jurken! Ik hoop vaker met je samen te kunnen werken en meer vrouwen het gevoel te geven zoals ik dat van deze portretten krijg.

 

En wat een cadeautje was de arme student die tijdens de sessie toevallig op zijn skateboard passeerde en zo door ons werd afgeleid, dat hij enkele meters voor mijn voeten languit voorover viel. Pas toen het te laat was, realiseerde hij zich dat tot overmaat van ramp zijn board van de loopbrug rolde en met een plons in het water belandde. Een korte, ongemakkelijke lach en hij trok resoluut een hoop kleren uit om erachteraan te duiken. In een oogwenk stond hij weer druipend op de kant. Met zijn board! Hij maakte sportief een praatje en zette zijn reis weer voort. Wat hebben we gelachen… Maar de arme jongen weet niet hoe zijn val de foto’s ten goede zijn gekomen: ik voelde mij stiekem nog vrouwelijker, mooier en zelfverzekerder.

Meiden, ik wil jullie hiermee laten zien wat er mogelijk is. Iedereen kan zo op de foto. En elke vrouw verdient het om zich mooi en zelfverzekerd te voelen. Ik wil je die ervaring geven. Wie durft? Neem contact met me op als je het ook tijd vindt om jezelf in het zonnetje te zetten. En heren, als je nog een bijzonder cadeau voor je liefste zoekt… Er is geen betere manier om haar te vertellen hoe mooi je haar vindt!

“Behind the scenes,” door Gerard Graave, die toevallig passeerde

 

Welkom bij HVphotography.nl! Een uit de hand gelopen hobby waar (studio)fotografie met een oog voor spontane momenten, details, frisse heldere kleuren centraal staat. Waar foto's waardevolle herinneringen worden. Voor een indruk van mijn fotografie, kijk dan gerust in mijn portfolio (zie rechtsbovenin). Hieronder vind je verschillende leuke blogberichten van de afgelopen periode! Mocht je meer informatie willen of contact opnemen, dan kan dat natuurlijk via info@hvphotography.nl. Wij kijken uit naar je bericht!

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com

Copyrighted Image