HVphotography - Equine photographer

Het is vrijdag, de laatste dag van een regenachtige week en de grote dag voor Michael en Karlijn. Elk detail van een bruiloft is ruim van tevoren te plannen, maar niemand heeft grip op de grillen van het Nederlandse weer. De dag is nat voorspeld, maar gelukkig schijnt tijdens het schieten van de bruidsreportage alleen maar de zon! Als we klaar zijn en ons in de auto naar de trouwlocatie begeven (die zo’n 30 minuutjes verder op is), begint het te regenen. Wát een timing!

Michael en Karlijn trouwen in Lunteren, bij Parkhotel Hugo de Vries. Dit prachtige hotel is volledig gestyled voor bruiloften. Hier is inderdaad elk detail ruim van tevoren gepland. We worden begroet door de gastvrouw en eigenaresse Ellen. Zij heeft twee settings klaar gemaakt voor de huwelijksvoltrekking: één binnen en één buiten. Vanwege de voorspelde kans op regen kiest het bruidspaar voor de binnenlocatie. En dat begrijp ik wel! Wat een supersfeer is er in de trouwzaal neergezet. Wauw! Gelukkig hebben we óók hier nog 10 minuten om foto’s te maken en daar maken we dankbaar gebruik van.

Na een intieme ceremonie in een werkelijk romantische setting, vol zachte kleuren in kaarslicht, gaat het paar door naar de Taart&Toast. Geen grote bruidstaart, maar kleine taartjes met de favoriete smaken van de bruid en bruidegom. Voor hem de cheesecake, voor haar de aardbeienslof. Mochten er toch nog gasten zijn die van chocolade houden, dan is daar ook aan gedacht. Wat heerlijk als het bruidspaar zo een eigen stempel op hun dag drukt!

Dan is het tijd voor de groepsfoto’s en aansluitend het driegangendiner. Iedereen zit aan één lange tafel die gedekt is met prachtige kaarsen en mooie roze rozen. Zowel het bruidspaar als een aantal gasten heeft ontroerende en oprechte speeches voorbereid. Aansluitend op het diner heeft de moeder van Michael een geweldige verrassing voor het bruidspaar. Voor elke gast heeft ze een wensballon. Samen met de opvallende wensballon van het bruidspaar (in de vorm van een knalrood wenshart) worden deze opgelaten. Het is een fantastisch schouwspel als deze brandende, witte ballonnen allemaal losgelaten worden en het luchtruim kiezen.

Tien minuten later staan de eerste avondgasten al op de stoep. Tijd voor een flinke knalfuif! Gelukkig kunnen de gasten indien gewenst blijven slapen, waardoor er tot in de vroege uurtjes gefeest kan worden. Voor mij is het feest iets eerder klaar. Voor middernacht rijd ik naar huis, terugdenkend aan een prachtige bruiloft die geen moment geleden heeft onder het weer. In mijn tas een kaart vol foto’s, die ik zo gelijk ga inladen. Ik kijk ernaar uit ze te verwerken en aan het bruidspaar te laten zien: ik weet nu al zeker dat er veel moois tussen zit!

 

 

Welkom bij HVphotography.nl! Een uit de hand gelopen hobby waar (studio)fotografie met een oog voor spontane momenten, details, frisse heldere kleuren centraal staat. Waar foto's waardevolle herinneringen worden. Voor een indruk van mijn fotografie, kijk dan gerust in mijn portfolio (zie rechtsbovenin). Hieronder vind je verschillende leuke blogberichten van de afgelopen periode! Mocht je meer informatie willen of contact opnemen, dan kan dat natuurlijk via info@hvphotography.nl. Wij kijken uit naar je bericht!

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com

Copyrighted Image