HVphotography - Equine photographer

Het is een warme zomerse dag. Vandaag gaan Daphne en Dennis trouwen in het pittoreske Borne! Ondanks de warmte staat bruidegom Dennis ruim op tijd klaar in zijn chique 3-delig pak, om zijn bruid op te halen met een prachtige oude Volkswagen busje.

Ondertussen is de kapper nog druk met Daphne’s haar bezig als ik arriveer. Gelukkig is er een heel team dat klaar staat om de dag in goede banen te leiden. Als het haar klaar is, komt het aan op de laatste details. Daphne krijgt een prachtige ketting om van haar moeder. En dan is het zover, de bruidegom mag zijn bruid zien. Het is een emotioneel moment, waar ook ik het niet droog houd..

Het bruidspaar trouwt op het gemeentehuis. Aldaar staan de collega’s van Daphne klaar om toch gauw een glimps op te kunnen vangen van haar en het bruidspaar veel geluk te wensen.

Als de ceremonie voorbij is, gaan we samen met de gasten foto’s maken in Oud-Borne. De oude huizen en boerderijen vormen een prachtig decor.

De receptie wordt gehouden in Jachtlust bij Hertme. Gelukkig heeft het bruidspaar een heerlijk gekoelde ruimte tot haar beschikking. Aldaar komen we allemaal bij onder het genot van een drankje als de bruidstaart aangesneden wordt. De kinderen vermaken zich heerlijk in de speeltuin.

Nadat we zijn  bijgekomen, gaan we met het bruidspaar naar het openlucht theater, dat zich op een paar honderd meter van het restaurant bevindt. Er is gelukkig veel schaduw en we kunnen nog een paar prachtige foto’s schieten. Dan vertrekt het bruidspaar gauw, om terug te keren naar de gasten. Het bruidspaar zal de avond vullen met een buffet en groot feest. Voor mij zit de dag erop en ik rij met een heel tevreden gevoel naar huis, nieuwsgierig naar al het moois wat zich op de geheugenkaarten van de camera heeft verzameld.

 

 

 

 

 

 

Welkom bij HVphotography.nl! Een uit de hand gelopen hobby waar (studio)fotografie met een oog voor spontane momenten, details, frisse heldere kleuren centraal staat. Waar foto's waardevolle herinneringen worden. Voor een indruk van mijn fotografie, kijk dan gerust in mijn portfolio (zie rechtsbovenin). Hieronder vind je verschillende leuke blogberichten van de afgelopen periode! Mocht je meer informatie willen of contact opnemen, dan kan dat natuurlijk via info@hvphotography.nl. Wij kijken uit naar je bericht!

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com

Copyrighted Image