HVphotography - Equine photographer

Het is prachtig weer op 18 mei 2018. Vandaag trouwen Barbera en Guus! Om 11 uur kom ik aan bij het ouderlijk huis van Barbera, in Losser. Zachtjes hoor ik raggae muziek van boven komen. Hoewel beneden er wel een klein beetje stress is, staat Barbera boven dansend voor de spiegel haar haren te krullen. Het duurt niet lang of de hulptroepen komen eraan om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt deze grote dag.

Guus belt ruim op tijd naar de ceremoniemeester.. Hij is al klaar, misschien is de bruid ook al zover? Het is duidelijk dat beide onwijs veel zin hebben in deze dag, maar dat het ook een tikkeltje gezonde spanning oplevert. Iets eerder dan gepland komt Guus aanrijden in een oude Kever (Cabrio version, of course!). Barbera is totaal verrast. De oude Kever had ze helemaal niet verwacht! Hij is mooi versierd met bloemen die prachtig matchen met het bruidsboeket. Samen rijden ze naar het gemeentehuis van Denekamp waar de ceremonie plaats vindt.

Nadat het Ja-woord uitgesproken is in het bijzijn van vele familie en vrienden, loopt het bruidspaar het stadhuis uit. De verrassing is groot als er een koets klaar staat om ze te vervoeren naar hun feestlocatie! Guus is paardenman in hart en nieren en de verrassing is dan ook nog groter als zijn pony Max, op de feestlocatie aanwezig is. Natuurlijk speelt Max een flinke rol in de fotosessie die met het bruidspaar plaats vindt. Maar dan is het ook echt tijd om het bruidspaar weer samen te laten met de familie en vrienden. Zij zullen samen de avond door brengen met eten, drink, lachen en feesten. Precies zoals zij zijn, precies zoals zij de dag zich hadden voorgesteld! 

Welkom bij HVphotography.nl! Een uit de hand gelopen hobby waar (studio)fotografie met een oog voor spontane momenten, details, frisse heldere kleuren centraal staat. Waar foto's waardevolle herinneringen worden. Voor een indruk van mijn fotografie, kijk dan gerust in mijn portfolio (zie rechtsbovenin). Hieronder vind je verschillende leuke blogberichten van de afgelopen periode! Mocht je meer informatie willen of contact opnemen, dan kan dat natuurlijk via info@hvphotography.nl. Wij kijken uit naar je bericht!

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com

Copyrighted Image