HVphotography - Equine photographer

Afscheid moeten nemen van je paard. Het is niet het favoriete onderwerp van menig paardenbezitter.  Helaas moest Larissa, sneller dan ze wilde, nadenken over die laatste dag.

Haar paard, Rivaldo, is een 18 jarige ruin, die een mooie (sport)carriére gehad heeft in zowel de springsport als de dressuur. Als jong paard is hij bij Larissa gekomen en zij heeft hem opgeleid. Samen zijn ze een hecht team geworden. Nu wordt hij ouder en kan hij moeilijker lopen. Langzaamaan komt de keuze dichterbij.

Als twee bruine ogen je vragen,
Help me, want ik voel me niet zo fijn.
Mag je dan, wanneer je voelt, “dit is het einde…”
Egoïstisch zijn?

De laatste avond samen, hebben ze doorgebracht in het bos, in een hartverwarmende avondzon.. Alle tijd samen genomen voor een fijn moment.

Rivaldo heeft alles gegeven voor zijn meisje en zij voor hem. Morgen is het klaar. Het is  goed zo, hij heeft dan geen pijn meer…

Heel veel sterkte met jouw grote verlies Larissa.

 

 

Welkom bij HVphotography.nl! Een uit de hand gelopen hobby waar (studio)fotografie met een oog voor spontane momenten, details, frisse heldere kleuren centraal staat. Waar foto's waardevolle herinneringen worden. Voor een indruk van mijn fotografie, kijk dan gerust in mijn portfolio (zie rechtsbovenin). Hieronder vind je verschillende leuke blogberichten van de afgelopen periode! Mocht je meer informatie willen of contact opnemen, dan kan dat natuurlijk via info@hvphotography.nl. Wij kijken uit naar je bericht!

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com

Copyrighted Image