30 juni 2020 is de dag. Voor mij is het de eerste Corona-style bruiloft in Dedemsvaart en het is even wat onwennig voor de gasten. Omdat er niet meer dan 12 mensen bij huwelijksvoltrekking mogen zijn, heb ik met het bruidspaar afgesproken om foto’s na de ceremonie te maken. Bij hen thuis vindt een receptie plaats met koffie, taart en een gezellige lunch. Het bruidspaar is 30 minuten eerder thuis dan verwacht. De trouwambtenaar had er blijkbaar de vaart in zitten. Gelukkig ben ik ruim op tijd. Irene heeft hulp geregeld voor de geplande fotosessie met de paarden. Nog net kan ik deze meiden begroeten, voordat Aernout de auto achter mij parkeert en met zijn kersverse bruid uitstapt. Het is guur en koud weer en we besluiten snel door te pakken.

Binnen no time staan de paarden in het weiland waar we zullen fotograferen en de meiden helpen erg fijn mee. Het is ook niet makkelijk om als bruidspaar met 3 paarden op de foto te gaan, als je zelf maar 2 paar handen hebt. We kunnen heel erg fijn werken en voordat Irene en Aernout er erg in hebben, zit dit deel erop. Op naar de taart! Terwijl het bruidspaar de taart aansnijdt, sta ik verdekt opgesteld om spontane momenten te vangen van het gezelschap. We sluiten af met groepsfoto’s en dan zit mijn dag er weer op. Als ik wegrijd, begint het te regenen… Precies op tijd klaar!

Welkom bij HVphotography.nl! Een uit de hand gelopen hobby waar (studio)fotografie met een oog voor spontane momenten, details, frisse heldere kleuren centraal staat. Waar foto's waardevolle herinneringen worden. Voor een indruk van mijn fotografie, kijk dan gerust in mijn portfolio (zie rechtsbovenin). Hieronder vind je verschillende leuke blogberichten van de afgelopen periode! Mocht je meer informatie willen of contact opnemen, dan kan dat natuurlijk via info@hvphotography.nl. Wij kijken uit naar je bericht!

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com

Copyrighted Image