HVphotography - Equine photographer

Wanneer je een fotoshoot hebt, is het lastig om te kiezen wat je aandoet. Als je outfits weldoordacht kiest, dan zul je zien dat dit het plaatje echt af kan maken! Daarom hieronder een aantal tips waar je hopelijk wat aan hebt als je je kleding uitzoekt.

1. Denk aan je omgeving
Het is slim om niet dezelfde kleuren te dragen, als de locatie waarin je je bevindt. Het lijkt dan als snel alsof je camouflage draagt en je wil juist dat je gezien wordt in de foto. Denk er dus over na en zorg voor een klein contrast!

2. Vermijdt felle (neon) kleuren
Felle kleuren zorgen ervoor dat de kleuren snel vloeken met elkaar en met de omgeving waarin je shoot. Vaak zorgt dit ook voor ongewenste reflecties op je eigen huid of die van anderen. Zeker als je met meerdere mensen op de foto gaat is het een no-no.

3. Pastel is altijd goed
Pastelkleuren zijn eigelijk altijd goed. Ze geven een zachte toon aan de foto en kunnen eigelijk altijd gecombineerd worden met hun omgeving. Daarom altijd goed!

4. Kies een kleurenpalet
Wanneer je een kleurenpalet bestaande uit max 4 tinten kiest, zul je zien dat je rust krijgt in de foto. En rust zorgt voor een mooie en natuurlijk foto.  Het is een goed idee om een moodboard te maken en daaruit een paar bij elkaar passende tinten te kiezen! Zo zorg je voor een geheel.

5. Ga voor tijdloos
Tijdloos is altijd goed. Ook als je na 5 of 10 jaar de foto’s terug kijkt, wil je eigelijk nog steeds een fijn gevoel hebben. Kies daarom niet voor trends of gekke dingen, maar houdt ook een bepaalde “klassieke” basis! Een heel klassieke basis kan een mooi zwart cocktailjurkje zijn, of juist een (donker)blauwe kleding combi.

6. If you don’t own it, rent it!
Zeker als je houdt van fotoshoot in prachtige Galajurken en Fashion outfits, kan het voorkomen dat je net niet het budget hebt om zelf wat moois aan te schaffen. Heb je er wel eens over nagedacht wat te huren? Eventueel beschikken wij ook over een prachtige collectie jurken die je kunt bijboeken. Just a thought!

7. Kies iets waar je goed in voelt!
Heel belangrijk! Als jij je niet goed voelt in je kleding, dan straal je dat ook uit. Kies daarom iets waar jij je geweldig in voelt! Dat zie je direct terug op de foto.

Hopelijk helpen deze tips je bij het uitzoeken van je outfit! Welke tip was voor jou een eyeopener?

Welkom bij HVphotography.nl! Een uit de hand gelopen hobby waar (studio)fotografie met een oog voor spontane momenten, details, frisse heldere kleuren centraal staat. Waar foto's waardevolle herinneringen worden. Voor een indruk van mijn fotografie, kijk dan gerust in mijn portfolio (zie rechtsbovenin). Hieronder vind je verschillende leuke blogberichten van de afgelopen periode! Mocht je meer informatie willen of contact opnemen, dan kan dat natuurlijk via info@hvphotography.nl. Wij kijken uit naar je bericht!

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com

Copyrighted Image